Kommentera!!



Enligt statistiken på unika läsare, alltså enskilda personer som läser min blogg, så är det BETYDLIGT fler som läser än som kommenterar. En av anledningerna till att man skriver blogg, är att man vill ha kommentarer!
Vill alltså verkligen uppmana alla som läser att kommentera i alla fall lite då och då, man behöver inte alls kommentera alla inlägg, men i alla fall ibland, tack för att ni kommer att anstränga er med det!!!!

Annars är det ju tisdag idag, ja och då var det ju fika med fd jobbisar som stod på schemat. Nu kan jag nästan skuta skriva fd jobbisAR, för den andra fd jobbisen har svikit oss så numer är det bara en fd jobbis!
...alltså fika på förmiddagen med henne, och det var som vanligt jättemysigt! ( hon börjar bli stor nu, jättegullig!).

Resten av kvällen kommer jag att spendera med grannen ( med stavar!), och sen ska jag köra ut "Den yngsta med sällskap till grannbyn för filmkväll och övernattning). Sen avslutar jag min ledghetsperiod med Dr House, och sen är det dags att jobb igen!






Grått, grått och åter grått....



Det är verkligen innedagar nu, jag menar vem vill gå ut i det här vädret? Igår var jag ut i, låt mig tänka....., kanske femton minuter. Jag tog soppåsen och skulle slänga den i soptunnan, på väg från tunnan såg jag några irriterande löv som låg utanför dörren, så jag hämtade krattan, räfsade lite runt rabbatten, okej, det tog nog bara fem minuter, jaja, då var jag bara ute i fem minuter igår då!
Vid 19.00- tiden kom grannarna in och tog en drink, eller två, och så blev klockan 01.00. Det var skönt att klockan bara var 9.00 i morse när man vaknade klockan 10.00, och att klockan bara var 10.30 när man 11.30 fortfarande satt i morgonrock!:=), usch vad det här blev snurrigt....




Ledig helg!



.......och  INGENTING inplanerat! det känns hur fantastiskt som helst!!. Vi ska hämta hem "Den yngsta" som har tillbringat veckan hos mormor och morfar, eftersom hon har praktiserat på "mosters" salong den här veckan- Annars så tar vi den här helgen precis som den kommer, helt öppet för spontana inslag alltså!
Vill passa på att tacka mormor och morfar för den här veckan också för all "matlåde fixning". skjutsning fram och tillbaka och för att de stått ut med att titta på den "kommersiella kanalen tv4 hela vceckan trots all reklam, enbart för "Den yngstas" skull, nu kan ni äntligen återgå till svt!
Många kramar till er!

Höstdepp!



De här dagarna har varit så "höstiga" och mörka som man fasar för när de varma sommardagarna är som bäst, när man känner riktig "höstdepp!", precis så!
Ljuset når liksom aldrig fram utan det är mulet, dimmigt och halvrått hela dagen.
Igår tog i alla fal "grannen" och jag oss en promenad igen och det känns lite i benen faktiskt, precis som det ska!
Ikväll blir det en repris, och idag ska vi slå rekordet 11000 steg på en och en halv timme!



"Tuttröntgen"



Idag ska jag bege mig till Falun för att låta, en för mig helt okänd människa, greppa mina bröst och bokstavligen pressa in dem från alla möjliga vinklar i ett alldeles för litet område, och ta några schyssta bilder!, ja det är precis så det går till, de vet ju alla ni som fyllt trettiofem!, kvinnor!
Förr om åren har jag bara behövt att på ett par minuter ta mig till bibliotekets parkering här i "byn", men nu måste jag  sluta en och en halv timme tidigare för att åka elva mil, tur och retur, för att få detta gjort, jag blir så trött på alla besparingar!
Men men , man gör det naturligtvis gladeligen, för det är ju trots allt en förmån att få kolla sig grundligt  vart annat år för en billig penning-

Annars så rullar det på , jag känner mig sååååå ensam den här veckan, "Den yngsta" bor hos mormor och morfar hela veckan eftersom hon praktiserar på annan ort. Det kan vara nyttigt för morföräldrarna att få gå upp till en tjutande klockradio, göra matlådor och köra barnbarnet fram och tuillbaka dagarna i ända, lite nostalgiskt för dem!
Nej, nu kallar jobbet!







Snacka om tillplattad! ( det är inte mina på bilden!:=))






Idag börjar min tiodagars arbetsvecka....




....och jag måste medge att  så här inför den så känns det sådär. men jag vet att när jag kommer dit och kommer igång så är det bara skoj, och dagarna går faktiskt fort, och det måste ju bero på att det är skoj!

Annars så ska jag försöka få i mina nya linser idag, det är ju för att jag ska se tydligt och klart på kassan som jag har införskaffat mig dessa, när jag är ledig behöver jag dem inte.
Men jag grämer mig lite för insättningsproceduren, alltså, de är  ju så himla små, och hala!
Jag hoppas verkligen att jag snart får rutin på det också.

Jag hittade en ljuskrona på altanen som matchade min nya ljuspjäs perfekt, titta!


 

 


........det blev linser....



....i alla fall så länge. Nu ska jag ha dem i två veckor och sen ska jag tillbaka på efterkontroll. Men jag , peppar, peppar, tycker att det känns rätt okej faktiskt.
Det som var "marigast" var att ta ur och sätta i dem, men det ska väl bli en vana det också.


Jag hittade den här vackra ljuspjäsen också........





Fin va?

Glasögon eller linser?


...that`s the question? Idag ska jag nämligen till Falun och se om jag kan ha linser istället för glasögon, alla kan tydligen inte ha linser.
Jag skulle verkligen föredra linser eftersom jag tycker att det är fruktansvärt irriterande att ha glasögonen på näsan, det blir röda märken och det kliar och är allmänt bökigt( sen KAN det vara så att jag tycker att jag ser mycket äldre ut i glasögon, MEN det är absolut inget som jag lägger in som motargument i den här saken:))
Jag tycker helt enkelt att det verkar smidigast, då kan jag ha de på jobbet och ta ut de när jag kommer hem. jag behöver de nämligen när jag tar betalt och ska räkna kassan på kvällen, det är ju synd om jag inte ser alla siffror rätt i det läget, det tycker i alla fall min chef:)

Så idag blir det ett besök på glasögonbutiken och lite "egen tid" i Falun, känns mysigt på nå`t sätt.




Dagen vackra ting......





.....är mina " små", jag älskar dem  hejdlöst!<3<3<3

Skoj som alltid, men...........



...ingen vidare tävling rent resultatmässigt. Hon åkte ut efter första  både i singel och par, men hon själv var inte så besviken utan konstaterade helt krasst att - jag var inte bättre än så, jag var så jäkla nervös den här gången så jag blev helt förvirrad!. Ja vad säger man?
Nästa tävling är i Halmstad och då jäklar!!!





"Den yngsta"  till höger i bild


Ledig helg, och danstävling....


....kan det bli bättre? Det ska mycket till för att slå det!. Den här gången styr vi kosan mot Eskilstuna. och Let`s move cup!
Så imorgon är det uppstigning 4.00, för att hinna duscha, göra pastasallad och mackor, äta frukost och ge sig av 5.15.
Det känns som att det inte blir så mycket mer än äta middag och titta på idol ikväll. Sen i säng.

Annars så fortsätter det otroligt vackra höstvädret, och jag tycker faktiskt att det är mysigt att det blir mörkt tidigare om kvällarna, så att man får tända lite ljus och ha det varmt och mysigt inne.








En hel helg och lite till har visst gått........



....och jobbar man och har hela huset fullt av folk så hinner man bara inte blogga, så är det!
Men nu är huset tomt ( nästan), och de tio jobbardagarna har minskat till tre, så nu ska  jag väl hinna med att blogga lite.

Annars var helgen verkligen super, folket sprang på marknad, och jag jobbade, folket sprang på hjultorget, och jag jobbade, och de hann även med lager 157, medans jag jobbade....men ..maten stod på bordet, när jag kom från jobbet, maten plockades bort och försvann obemärkt, när jag kommit från jobbet, så....jag ska inte klaga!
det var som alltid hur mysigt som helst när detta folk intog hemmet!
'
Om jag inte var så ödmjuk  skulle jag även nämna gårdagens entusiastinsats av mig och grannen. I hällande regn i en och en halv timme, gick vi med otroligt raska steg stavgång runr halva leksand. Låren var dyblöta och illröda när klädern föll av brrrrr..... 9400 steg!
Men som sagt, jag är alldeles för ödmjuk för att skryta om såna bravader!

Måste även sända en krya-på--dig hälsning till Den äldsta, som är förkyld och inte alls känner sig i form. Sköt om dig och " tea" ännu mer så  hörs vi!!
Puss på dig<3














Dagens vackra ting







......ros på vår altan i somras, bilden är tagen av Den äldsta <3

RSS 2.0