Ledig, främmat och äntligen en gitarr..........

Idag är jag ledig igen, känns som om jag alltid är det, men det är ju endast då jag har tid att skriva.
Idag kommer Eddie, en sann barndomsvän och hälsar på, ska bli skoj!
Dessutom är han medskickad en gitarr från min kära far, så äntligen blir det lite sång och akompanjemang här i huset( eller så ser man det som vrål och stoj, ska höra med grannarna senare:).

Lite varmare idag, -9, ska ta en prommis in och handla lite. Låter gärna bilen stå om jag inte måste in till jobbet.
Jag tankade i veckan för 400, på det tog jag mig tur och retur till jobbet, och en resa till. Detta innebär att min kostar mig 110 kronor enkel resa till jobbet! Det kostar mig alltså 220 kronor för att åka och jobba!, helt sjukt!
Nej, bilen ska bort, funderar starkt på att skaffa en EU moppe, den drar 3:-/ mil, vilken skillnad! Istället för
220:-/dag, skulle det kosta 30:-/dag. Den går lite långsammare, men herregud en kvarts längre restid är det helt klart värt!.
Måste ta mig en riktig funderare.

Vi höres!


 

Moppe ska de va!!


Ja, må hon leva, ja må hon........



   Idag fyller fd jobbis år och det missade jag när vi träffades igår! Inte ett ord jag sa ! -Hur ska du fira din födelsedag imorgon då?, eller, -Ska du hem och baka tårtor nu? Nej, inte ett ord! Jag missade det helt enkelt!
När vi var ute och lunchade så var det dessutom HON som betalade! Ja, ja jag måste fundera ut ett bra sätt att återgälda det här hmmmmmm....

Annars så är det min sista lediga dag på tio idag. Det har säkert kommmit en dm snö inatt, så bilen kommer jag inte att använda idag. Tänkte faktiskt att jag skulle ta en rask promenad runt sjön här där jag bor, det skulle ju enligt väderprognosen bli sol och bara ett par  minusgrader mitt på dagen:)

Jag har försökt att föra över lite bilder, alltid skoj med bilder i en blogg, men jag har inte riktigt fått det att fungera. Det kommer så småningom.

Ja, Hipp, hipp hurra då för världens bästa fd jobbis!!!



Födelsaedagsbarnet








En härligt solig, ledig dag.....

Idag har vi haft ännu en solig men vintrig dag. Verkligen underbar dag!.
På förmiddagen blev det en promenad med K till Jysk, vi skulle kika på lite smått och gott, vi har ju båda flyttat till ny bostad här i samma stad, och håller tillsammans på att utforska gator och annat här i stan. Den promenaden avslutades på Waynes Coffe.
Sen kom Den yngsta hem från dansen, och då var det dags för lunch.
Sen blev det ännu en promenad till stan för att inhandla lita fler sorters frukt till en fruktsallad som vi plötsligt blev sugna på.
Sen blev det naturligtvis den vanliga rundan i butiker Kicks( Den yngsta kom plötsligt på att hon skulle färga håret mörkt, och då kom ju även jag på att mina grå skulle väl också behöva döljas igen).På Åhlèns blev det mössa och vantar.
Nu har vi precis ätit fruktsallad och glass och tänt i kakelugnen, så nu är verkligen mysfaktorn på topp!

Ha en skön kväll ni med!




Jaha!!, ni undrar om vi blev fina i håret!? Nej, nu har Den yngsta ändrat sig, hon vill inte bli brunett utan hon ska beställa tid för att få LJUSA slingor hos sin frisör i morgon. Och jag då? ....
Äh!....jag gör det imorgon...

Nytt liv, ny blogg...kul!


Jag antar att jag vid det här laget har tappat de läsare jag hade , det har trots allt gått nästan ett helt år sen senaste inlägget. Men, men, nu blir det en nystart på alla plan.

Jag har flyttat från Leksand till Falun, det känns bra. Jag har bytt hus mot lägenhet, det känns också bra( måste bara vänja mig vid att jag inte kan dansa mm , ytorna tillåter inte det).
Jag pendlar nu ca en timme till jobbet varje dag, det känns inte fullt lika bra, men det går.
Jag har min äldsta dotter "nästgårds", det känns fantastiskt. Jag måste nu plocka fram min lite slumrande självständighet, men det känns också bara bra.
Ja, sen har vi den biten som inte känns jättebra, men som säkert är nyttig och utmanande på många sätt, nämligen inkomsten som mer än halverats, men det ska gå det med!!.

Så jättevälkomna tillbaka till mig, och mitt nya liv!

 


RSS 2.0