.....jaha då var den här dagen över då

....och tack alla om var här och fikade så sent för en mysig afton, och tack för alla fina presenter!
Nu ska jag  gå och lägga mig, jag är faktiskt sååå trött (  det måste vara åldern :=) )





....ja må jag leva, ja må jag leva, ja må...........................:=)

Jodå, jag har bloggen kvar......

....men det blir helt enkelt inte så mycket skrivande när man jobbar. Dels för att det inte händer så mycket mer än att man just jobbar,alltså har man inte så mycket att dela med sig av,  men också för att jag helt enkelt inte inte har orken.
Men men , nu är snart tiodagarsperioden slut och min ledighetsperiod är här!, och då blir det bättring, jag lovar!.

Lägger in en bild på mina älskade barn, bara därför att de gör mig så glad! puss på er!





Den ena..............





.....och den andra

.....det kom inte en droppe regn på hela lörd, sönd !

....och enligt väder prognosen på fredagen så skulle det fullkomligt vräke ner i Göteborg.
Vi åkte 5.00 på lördag morgon och anlände till hotellet 11.20. Vi åkte direkt till Nordstan för tjejerna var shoppingsugna ( ovanligt!) och där var ju allt under tak (för det regnade faktiskt).
Men på  kvällen när vi skulle gå ut och äta hade allt regn tagit slut!, ja det måste det ha gjort för på söndag och måndag var det varmt och skönt, ca 20 grader, i och för sig rätt mulet men solen kom fram ngn minut då och då och det var verkligen ett helt perfekt Lissebergsväder, tack och lov så lät sig inte tjejerna övertalas vad gäller utflyktsmålet, Mannen i huset tyckte absolut att vi skulle byta kurs och välja Gröna Lund istället, med tanke på hur vädret skulle bli, men jag tror faktiskt att Stockholm fick regn och inte vi!!:=)
Ja man ska aldrig lita på väderprognosen, inte ens dygnet innan!






Jag bara jobbar och jobbar......

.....det är därför jag bloggar så dåligt. Det är ju sommar nu och alla "supermysiga och semesterglada turister" :=(  har ju kommit till dalarna!
Dessutom har vi 2- års jubileum på jobbet och säljer saker för 2:- och 20:-, så folk är helt galna!!! och då menar jag verkligen galna!!!

Annars så har det ju faktiskt varit helt regnfritt idag!!. Bara en sån sak!!!.  Jag har preis ätit middag ute på altanen och det var jättesoligt och skönt.

Igår var jag så deppig över allt regnande så jag sa till Mannen att vi måste äka bort i helgen!!, bort från det här blöta dalarna, dit där det i alla fal inte vräker ner. Så i helgen har vi bokat in oss på hotell i Göteborg och äter gott och går lite på Lisseberg och sånt, det ska bli skönt( bara det inte regnar där också!! , nej sån maximal otur kan man inte ha, eller?



...och regnet det bara vräker ner...:=)



ha ha ...men det GÖR INGET!!!!!!, solen kommer ju tillbaka på lördag!. Nu får växtligheten vad den behöver!!, och jag jobbar i alla fall så mig gör det inget!!.

Annars så rullar dagarna på och man sover jobbar och äter....sover, jobbar och äter....sover.........ja, inte riktigt så är det väl, jag är ju ledig ibland också och då myser jag mest här hemma med katten. Plockar fästingar titt som tätt på den stackarn. Nu ska jag titta på oskyldigt dömd med Persbrant :=)



Och solen den bara lyser...


....och det är så härligt att vakna och gå ut och ta en kopp kaffei solen varje morgon. Jag verkligen älskar det! Jag förstår inte varför jag som älskar sol och värme bor kvar i det här kalla och hemska landet  åter om, nej, man får nog skaffa sig en terasslägenhet i nåt varmt land där man kan bo från okt - maj, det räcker om man åker hem till jul och naturligtvis på sommaren, åååååh vad härligt det ska bli :=), ehhh,  vadååå?, jobba?, jaha måste man det?????

Nu jobbar jag två dagar till sen har jag ledigt igen!! ända till på onsdag!!, ja vissa har det bra!!!!!





RSS 2.0