Mina lediga soliga dagar tillbringar jag här....

















.....och det är helt okej faktiskt

...jag längtar faktiskt efter den lilla hårige familjemedlemmen...



...och jag hoppas att hon längtar efter mig.......



...jaha, då var semestern slut då......


....men det har varit helt fantastiskt skönt!. Trevligt sällskap, god mat och dryck, härligt väder( ca 35 grader, puh), och billig shopping.
Det är verkligen hur drygt som helst att shoppa i turkiet, men om man orkar stå ut med  dessa otroligt tjatiga och envetna människor så kan man pruta rejält och göra riktigt bra affärer.

Det känns i alla fall helt okej att komma hem till härlig sommarvärme och jag unnar verkligen alla som inte haft semester det här.

Här hemma i stugan är det som vanligt, fast utan katt!. Hon är fortfarande kvar på sin semesterort men kommer hem igen till helgen.

Här kommer lite bilder från veckan



Härliga gänget väntar på bussen in till stan





Jag på bussen





Kusinerna




....de andra två kusinerna





Alla fyra kusinerna på samma bild




Bröderna "Brothers"





Den äldsta





Den yngsta





Jag och Mannen

Nu är den klar........



.....och visst blev den bra?, lite båtkänsla med det vita, marina och det mörka trägolvet, ja vi tycker att det blev jättebra!
Annars så har Katten åkt på semester nu, väskorna är framtagna och vi har faktiskt börjat packa .
På fredag åker vi till resesällskapet och firar midsommar, och på lördag flyger vi allihop till Alanya, Turkiet!. Det ska bli sååååå skönt med sol efter de här riktigt vidriga dygnen i hällregn!!! Fy sjutton!!

























Nästa vecka sticker vi.........


....och det ska bli såååå skönt att sola och bada. Jag känner mig verkligen priviligerad som i alla fall har en solresa attt se fram emot, Allla ni stackrare som inte har det måste vara hur deppiga som helst. Om man ska tro metrologerna så ska det bara bli kallare och kallare här framöver :((, och som om inte det räckte till så är det midsommar nästa vecka och sen efter den så går det mot vinter igen, sen blir det bara mörkare oich mörkare!, nej usch!!! vad negativ jag blev, det är klart att i midsommarveckan så vänder det!!, det blir säkert strålande sol och härlig sommarvärme, de där metrologerna...hur ofta har de rätt egentligen???
















Bara lite Tukietbilder!

Vi åker med det "glada gänget"









Det ska bli riktigt skönt!!

Idag skiner solen på altanen.....


....men det är kallt i luften. Det ser så soligt oc'h varmt ut innifrån, men när man kommer ut är det inte alls lika skönt.

Men hon ger inte upp, hon söker ögonkontakt hela tiden, ja hon försöker verkligen stirra ut mig.
Hon undrar varför jag inte kommer? solen skiner ju och då brukar jag ju vara ute tidigt, hon vill ju så gärna ha sällskap.......men, .......det är för kallt än Allis, senare kanske.....





Hon ger inte upp!
Hon har satt sig vid stolen där jag brukar ligga
och vill så gärna att jag kommer ut till henne.......







Den här helgen har verkligen rusat iväg......


....men det känns nog så för att jag har varit i full gång hela tiden. Mannen har hunnit in på akuten och vända också föresten, magont, men de kunde inte se vad det var, så han skulle komma in igen om det blev värre. Och det har det, så jag har sagt att jag inte tycker att han ska åka till jobbet utan åka in och få en röntgen, men alla vet ju hur "mascho" alla karlar är när det gäller att gå till läkare ( eller om det är ren rädsla  kanske?)

Men jag har i alla fall hunnit med en jäkla massa, oljat in trallen, klippt gräs och trimmat, målat och fixat en kattlucka åt Katten. Nu återstår bara att få henne att gå in genom den, ut har hon gått ett par gånger men in vill hon absolut inte gå!, vi får se om hon tar sitt förnuft tillfånga.

Nu i kväll är vädret i alla fall helt fantastiskt, åh tänk om det kunde vara så här , det är ju i alla fall sommar nu!




Den fantastiska kattluckan




Den inte lika fantastiska" kattlucksdissaren"










Den fantastiska kvällssols verandan

Varför kan det inte bli sommar?


På väderleksrapporten i går sa de att det skulle bli 0 gradigt och snöblandat regn hos oss i helgen!, varför lurar vädergudarna oss varje år?.
Jag har ju planterat ut alla blommor och gjort klart därute, nu får jag ju plocka in allt igen i helgen. Ja ja jag är i alla fall ledig så jag har ju all tid i världen att spring ut och in med blommor, parasoll och dynor m m.
Men optimist som jag är så tror jag att sommaren börjar nästa vecka, det måste den ju göra, och de har ju föresten haft fel förut, det kanske blir superfint i helgen! vem vet?









Föresten så ska Katten på semester nästa vecka...i två veckor!!! vi får bara en!

Man skulle kunna tro att hon redan har börjat sin semester:=)

RSS 2.0