Det luktar langos i hela huset

Eftersom Den yngsta fyllde år i går så valde hon langos till middag, en maträtt som lämnar os i huset i flera da`r. Det vet jag för vi äter det varje gång hon fyller år.

Ser ut som att det blir fint väder idag så jag tror att jag ska öppna altandörren så hela huset får vädra ut, ställa en stol i dörröppningen och ta en kopp kaffe och luta mig mot väggen och känna vårens( för det tycker jag att det är nu) första strålar värma kinden. Senare idag ska jag träffa fd jobbisarna och ta en pizzaslice på stamstället.




Så här stora langos blev det, inte konstigt att det osar olja i hela huset!

Kommentarer
Postat av: lillan

Jag har varit ute å gått i vårvädret nu på

morgonen jätteskönt så jag vill inte bara ha en slice utan en HEL jätte pizza

2009-03-17 @ 09:04:18
Postat av: A-L

lika stor som langosen på bilden?????

2009-03-17 @ 09:14:16
Postat av: lillan

japp. Men hur gör du langos???

2009-03-17 @ 09:46:01
Postat av: A-L

Man gör en deg på jäst och kavlar ut till tekakor och seb´n sänker man ner de en och en i kokande olja. Sen har man hackad rödlök, creme fraiche, räkor och riven ost , eller så har man köttfars och riven ost. Före innan man lägger på pålägget så penslar man de med vitlökssmör. Det som är lite synd är att man inte äter exakt samtidigt, eftersom man måste göra de en och en



2009-03-17 @ 10:29:49
Postat av: lillan

Ta med recept idag snällllllla

2009-03-17 @ 11:01:42
Postat av: A-L

ok

2009-03-17 @ 12:12:04
Postat av: lillan

men hur får du ner så STORA langos i en kastrull????

2009-03-17 @ 12:29:53
Postat av: A-L

men...har du blonderat dig??, jajag har en så stor kastrull förstår du väl!, den är på 25 liter:):):)

2009-03-17 @ 12:39:05
Postat av: lillan

Jaha finns det så stora men... har du en

jättestor platta på spisen också.

och en jätteflaska med olja eller men

gu va blond jag känner mej men

jag är mkt imponerad,såna ska jag gö i helgen

OM jag hittar en STOR kastrul

2009-03-17 @ 12:42:21
Postat av: A-L

Jag har skickat receptet till din hotmail:)

2009-03-17 @ 12:47:38
Postat av: lillan

Har icke kommit :(

2009-03-17 @ 13:27:53
Postat av: A-L

Ok, då tar jag med mig det

2009-03-17 @ 13:33:32
Postat av: Mor

Hahaha! Blondiner!!!!!!!

2009-03-17 @ 15:29:22
Postat av: lillan

Tack för receptet det var jättebra att du skrev att

jag skulle mosa potatisen annars hade jag kämpat

med att hålla den hel och det kanske hade

blivit konstigt med en langos med en potatis

i mitten ;)

2009-03-18 @ 08:13:23
Postat av: A-L

Ja, med tanke på hur blond du var när du funderade över hur stor kastrull du skulle ha och fritera den jättetora langosen i, så kände jag att det var bäst att vara riktigt detaljerad i instruktionerna :)



( jag tycker om dig oxå:)

2009-03-18 @ 08:30:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0