Det luktar langos i hela huset
Ser ut som att det blir fint väder idag så jag tror att jag ska öppna altandörren så hela huset får vädra ut, ställa en stol i dörröppningen och ta en kopp kaffe och luta mig mot väggen och känna vårens( för det tycker jag att det är nu) första strålar värma kinden. Senare idag ska jag träffa fd jobbisarna och ta en pizzaslice på stamstället.
Så här stora langos blev det, inte konstigt att det osar olja i hela huset!
Jag har varit ute å gått i vårvädret nu på
morgonen jätteskönt så jag vill inte bara ha en slice utan en HEL jätte pizza
lika stor som langosen på bilden?????
japp. Men hur gör du langos???
Man gör en deg på jäst och kavlar ut till tekakor och seb´n sänker man ner de en och en i kokande olja. Sen har man hackad rödlök, creme fraiche, räkor och riven ost , eller så har man köttfars och riven ost. Före innan man lägger på pålägget så penslar man de med vitlökssmör. Det som är lite synd är att man inte äter exakt samtidigt, eftersom man måste göra de en och en
Ta med recept idag snällllllla
ok
men hur får du ner så STORA langos i en kastrull????
men...har du blonderat dig??, jajag har en så stor kastrull förstår du väl!, den är på 25 liter:):):)
Jaha finns det så stora men... har du en
jättestor platta på spisen också.
och en jätteflaska med olja eller men
gu va blond jag känner mej men
jag är mkt imponerad,såna ska jag gö i helgen
OM jag hittar en STOR kastrul
Jag har skickat receptet till din hotmail:)
Har icke kommit :(
Ok, då tar jag med mig det
Hahaha! Blondiner!!!!!!!
Tack för receptet det var jättebra att du skrev att
jag skulle mosa potatisen annars hade jag kämpat
med att hålla den hel och det kanske hade
blivit konstigt med en langos med en potatis
i mitten ;)
Ja, med tanke på hur blond du var när du funderade över hur stor kastrull du skulle ha och fritera den jättetora langosen i, så kände jag att det var bäst att vara riktigt detaljerad i instruktionerna :)
( jag tycker om dig oxå:)