Faluflanering

Denna söndag har vi ( jag, Mannen och  Den yngsta) , flanerat på Faluns gator och torg. Hon har dansträning i Falun på söndagar och eftersom de har börjat med söndagsöppet i de två galleriorna, så passade jag  och Mannen på att följa med och kika lite i butiker medans hon dansade.En trevlig lunch på en Kina restaurang blev det också.

Det blev faktiskt några små inköp även idag , tänk vad lätt det är att hitta saker om man inte hade en aaaning om att man behövde, såsom Väggkrokar att sätta i badrummet, gummistövlar, matta, en rulle svart/vit tapet till en fondvägg .


Den dansande dottern//


Kommentarer
Postat av: Mor.

Söt liten dansare! Vart/vit fondtapet? Menar du svart/vit? Var ska ni ha den? Inte kan väl ni bryta mot allt det vita, men det låter oneklingen spännande att bryta det vita, det skulle bli snyggt.

2009-01-19 @ 10:22:45
Postat av: A-L

Mor: Ja det ska naturligtvis vara svart/ vit tapet. Vi har satt den inne i gästrummet runr den vita dörren, och ute i hallen nere där dörren in till duschen satt förut. Alternativet där var att sätta strukturtapet eftersom det inte blev samma struktur på väggen när han murade byggde igen dörröppningen, men det blev bra faktiskt.

2009-01-19 @ 11:40:35
Postat av: Mor

Det kommer väl bilder?

2009-01-19 @ 15:46:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0